≡ Menu

Bakom kulisserna i en e-butik

Det här var ursprungligen ett kort litet “nyhetsbrevs-reportage” för min sambos e-butik beccadesign.se som säljer smycken och accessoarer på nätet, men det kanske kan vara av intresse för även andra så därför publicerar jag det här också!

Följ med bakom kulisserna hos BeccaDesign.se

Vad händer egentligen bakom kulisserna på Becca Design? Vi följer med Rebecca Martinsson som har BeccaDesign.se under några dagar och tar reda på hur det är att driva en e-butik och vad man egentligen gör under dagarna.

Arbetsdagen börjar ofta med att skicka iväg ordrar, ambitionen är att få iväg alla beställningar inom 1-3 dagar. Lägenhetens klädkammare får agera både lagerlokal och arbetsbänk – det är trångt men allting får plats än så länge!

För att tillverka de handgjorda smyckena i butiken behövs Fimolera från Panduro. Inte speciellt billigt att köpa in men det är svårt (omöjligt?) att få tag på någon annanstans i Sverige.

Nya smycken tillverkas, här på bilden ovan syns lite olika cupcakes och dammsugare-bakelser.

Ett tidigt och minimalistiskt julbak när årets julsmycken tillverkas. På bakplåtspappret trängs lussekatter, polkagrisar och även två polka-GRISAR längst bort. Lussekatterna och polkagrisarna kommer att bli örhängen efter att de varit inne en sväng i ugnen för att härdas.

Färgglada rester från smyckestillverkning och diverse experiment.

På besök hos bageriet Cupcakes and More vid Skanstorget i Göteborg som inte bara säljer cupcakes, macaroons och andra smarriga bakelser utan nu även några väl utvalda Becca Design-smycken.

Det är viktigt med inspiration – ska man tillverka Bassett-armband behöver man självklart äta massvis med Bassett-godisar för att komma i rätt sinnesstämning!

Sååå, avslutningsvis… köp gärna era julklappar hos BeccaDesign.se 🙂

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
{ 2 comments… add one }

  • Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function eregi() in /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-content/plugins/nofollow-free/nofollowfree.php:140 Stack trace: #0 /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-includes/class-wp-hook.php(288): remove_nofollow_author('<a href='http:/...') #1 /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-includes/plugin.php(203): WP_Hook->apply_filters('<a href='http:/...', Array) #2 /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-includes/comment-template.php(237): apply_filters('get_comment_aut...', '<a href='http:/...', 'Erica', '318') #3 /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-content/themes/thesis/lib/wp/boxes.php(562): get_comment_author_link() #4 /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-content/themes/thesis/lib/core/box.php(351): thesis_comment_author->html(Array) #5 /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-content/themes/thesis/lib/core/skin/boxes.php(723): thesis_box->rotator(Array) #6 /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-content/themes/thesis/lib/core/box.ph in /home/hittajul/domains/pengarinternet.se/wp-content/plugins/nofollow-free/nofollowfree.php on line 140